Klacht: gsm samsung s6 edge plus

op 12 mei 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben ontevreden van julie web side ik heb mijn samsung s6 edge plus de 28-04-2016 binene ge bracht bij mijn operator op de site van e-repair staat er van de 29-04-2016 dat hij ge registreerd staat en op 04-05-2016 aan het onder houden is vanaf dan niks nimeer dit is al bijna 3 weeken dat het bij julie is en ze haden me ge zecht dat het 2 weeken zou duren dat mijn gsm zou gemaakt zijn gelieve zou ik nu willen weten waar mijn gsm is wat er mee gebuerd word en wa dat de fout is wand we hebben niks van gegevens danku

Gewenste Oplossing:

zal tevreden zijn als mijn gsm terug is en goet gemaakt is

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-Repair.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-Repair.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door glenn113