Klacht: Graag info mail ook naar ouders/verzorgers

op 08 augustus 2016 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Uit voorzorg heeft Iddink alle wachtwoorden van accounts ongedaan gemaakt en gevraagd aan leerlingen om hun wachtwoord te veranderen. Hier was ik als ouder van een bijna brugklasser niet van op de hoogte. Mijn dochter kijkt nauwelijks op haar mail. ( En nee, de mail zat ook niet in onze spambox )

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als belangrijke informatie in de eerste plaats naar het mailadres van de ouders/verzorgers verzonden wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mai Boon