Klachten over General Logistics Systems (GLS)

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze... Lees meer >

92% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 5 in Koeriersbedrijven en post

92%
84 klachten gemeld
5 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
78 klachten opgelost
3.4 /10
28 stemmen
28

Tijdslijn

Bestelling vistaprint, extra betaald voor uiterlijke levering vandaag. Er zou vandaag 17-10 geleverd worden tussen 8.30-11-30. Sinds 10.05 al de melding dat het pakket niet geleverd kon worden door bijzondere omstandigheden. Pakketnummer:61818037746157 Lees meer

Mijn pakket is zoek! Op 15-10-2019 om 11.13 beweerd gls mijn pakket te hebben afgeleverd. Echter is op het adres niks bezorgd. Nadat de webshop informatie heeft opgevraagd word beweerd het in de brievenbus te zijn gedeponeerd. Toch ontving ik een bewijs van... Lees meer

Ik kan aantonen dat ik en mijn partner niet thuis waren, toch heeft iemand ( de chauffeur?) mijn naam ingevuld en het pakket als door mij ontvangen geregistreerd. Nooit een pakket gezien. Ook de buren hebben niemand gezien.Zie hieronder. Op... Lees meer

Bij Vista Print een bestelling gedaan. Extra betaald om binnen twee werkdagen geleverd te krijgen. Is niet geleverd op de afgesproken uiterlijke dag. Was volgens de tracktrace wel de hele dag onderweg. Ze zeiden dat het geleverd was, maar dat... Lees meer