Klachten over General Logistics Systems (GLS)

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze... Lees meer >

96% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 4 in Koeriersbedrijven en post

96%
114 klachten gemeld
0 openstaande klachten
4 klachten in behandeling
110 klachten opgelost
2.8 /10
39 stemmen
39

Tijdslijn

Kan niet in jullie volgsysteem komen ondanks juiste pakketnummer en postcode. Via de verzender, die dit pakket woensdag j.l. verstuurde, hij kon wel in het systeem en via hem hoorde ik dat het pakket vrijdag zou aankomen, dus niet. tot op... Lees meer

Vandaag werd een pakket verwacht en bezorgd. Toen er werd aangebeld ben ik direct naar de voordeur gelopen en tot mijn verbazing stond het pakket voor de deur en was er geen bezorger meer te bekennen. Ronduit schandalig.Het is eerder... Lees meer

Op 12 juni zou ik getekend hebben voor pakket met bovenstaande Nr. Dat is onjuist, de bezorger geeft t op straat, 50 meter van mijn huis, aan de werkster van een ander huisnummer. Toevallig zie ik dat gebeuren dus ik... Lees meer

Ik heb 2 paketten besteld. 1 is volgens Gls maandag 06-07-20 en andere is op 08-07-20 geleverd..ik heb 1 levering gehad en die 06-07-20 geleverd..woensdag 2de aflevering is nooit ontvangen. Lees meer

Ik heb een pakket verstuurd met GLS, Een vierkante tafel, waarbij ik rond om met kunststofprofielen het blad heb beschermd en boven en onderkant heb verstevigd met een houten plaat. Bij de geadresseerde kwam hij helemaal kapot aan, Hougten beschermplaat was... Lees meer