Klachten over General Logistics Systems (GLS)

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze... Lees meer >

96% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 6 van 10 Koeriersbedrijven en post

96%
113 klachten gemeld
1 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
109 klachten opgelost
3.6 /10
136 stemmen
136

Tijdslijn

Op 12 -11-2019 staat via track and trace dat mijn order is afgeleverd en ondertekend. Echter ik was de hele dag thuis, geen gls gezien of pakket ontvangen en ook nergens voor getekend dus. Ook geen bezorgbriefje in de bus.... Lees meer

Op 9 november zouden mijn 2 pakketten bezorgd zijn staat op de site. Ik was echter op genoemde tijdstip thuis, maar er is niemand aan mijn deur geweest. Bij handtekening staat verder ook niets ingevuld. Ik heb ook geen briefje... Lees meer

Pakketje besteld bij een onderdelenservice voor huishoudelijke apparatuur. Zou bezorgd worden door GLS tussen op 9-11-2018 tussen 13:00 en 17:30. Om 18:08 u verschijnt op GLS-info bij track trace: Niet afgeleverd - Bijzondere omstandigheden Het bedrijf is niet telefonisch bereikbaar,... Lees meer

Pakket beschadigd

Klacht van op 05 november 2018 over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post

Bezorger geeft pakket af, betreft een schilderij, waarbij hij er voor zorgt dat de beschadigde kant van het pakket niet zichtbaar is. Ik neem het pakket daarom aan en zet het bij mij in de hal, ik constateer dan de... Lees meer

Op 26 oktober miste mijn vrouw de GLS bezorger nipt. Deze liet een niet thuis bericht achter. Nog dezelfde dag heb ik het 0900 nummer van GLS gebeld (€1 per gesprek belkosten) met het verzoek het bij het lokale... Lees meer

GLS bezorger pleegt valsheid in geschrifte bezorgd niet steelt vermoedelijk het pakket, en tekent blijkbaar zelf af waardoor de track en trace aangeeft dat ik als ontvanger zou hebben getekend voor ontvangst. Het pakket wordt echter nooit afgeleverd en ik... Lees meer

Hele dag thuis geweest omdat pakket vandaag (18102018) door GLS zou worden bezorgd. Tot 21:00 uur gaf de GLS tracker chauffeur is onderweg aan. Om 21:00 uur verscheen plots de melding dat het pakket om 15:55 zou zijn afgeleverd... Lees meer