Klacht: geluid loopt niet gelijk aan beeld

op 23 juli 2020 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1e ik ben ingegaan op uw advertentie alles in 1 , 5 maanden voor 39,99.
ik betaal de volle mep. en ik kreeg een mediabox xl niks alles in 1, alleen tv. geen internet geen bellen. ik heb daarom mijn afschrijving terug laten storten. ik wil wel betalen maar dan wil ik eerst antwoord op mijn klachten.U bent wel snel met herinneringen sturen maar op mijn klachten ingaan ho maar.
dit is de vierde keer dat ik klaag nog steeds geen antwoord.
verder loopt sinds de mediabox is geïnstalleerd het geluid niet gelijk met het beeld wat zeer storend is.het bijstellen heeft geen zin want het ene programma gaat goed en het volgende loopt helemaal uit de pas.

Gewenste Oplossing:

als ik antwoord krijg en het euvel met het ongelijk lopen beeld en geluid is opgelost en ik alles in 1 heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TeddyBlok1946