Klacht: Geld van retourzending niet ontvangen van Amazon

arat op 01 juli 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het product wat ik had besteld bij Amazon was beschadigd. ik heb deze retour gedaan, tot op heden mijn geld niet ontvangen. Ik kan op geen enkele manier contact opnemen via de website. Ze zijn niet bereikbaar. kan geen mail versturen via de website.Ik weet niet hoe ik mijn geld kan terugvragen. Ik heb een bewijs van afgeven dat ik het product heb verstuurd.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arat