Klacht: Geld terug krijgen

op 23 maart 2020 over Tix.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vlucht geboekt via tix naar japan. Mij. Vluchten zijn geannuleerd en ik hoor een volledige vergoeding te krijgen. Ik heb hierover ook gebeld met mijn luchtvaartmaatschappij. Ik krijg maar geen antwoord van tix… mijn vlucht zou vrijdag 27 maart vertrekken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het volledige bedrag teruggestort krijg..

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tix.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tix.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xsebas_s