Klacht: Geld terug in plaats van voucher

Danny Voorthuis op 28 april 2020 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook wij krijgen een voucher aangeboden terwijl ik graag mijn geld terug wil. De boeking staat voor 4 mei en is geannuleerd door center Parcs. Ze reageren niet op de claim die ik via de mail heb gemaakt. Volgens mij sta ik in mijn recht maar hoop eigenlijk dat een jurist hiermee aan de slag gaat. Wellicht is een aangetekende claim via de post, waarin we center Parcs 30 dagen de tijd geven om het geld terug te storten een mogelijkheid?

Gewenste Oplossing:

Wanneer het geld is teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danny Voorthuis