Klacht: Geld retour

op 23 augustus 2016 over Planet sports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 01-08-2016 en 02-08-2016 een aantal producten retour gestuurd. Ik heb nog steeds mijn geld niet ontvangen. Ik heb al meerdere malen contact gehad met Planet Sports en ik krijg elke keer als antwoord dat de producten nog niet binnen zijn want ze moeten doorgestuurd worden naar Tsjechie. Ik krijg een mail waarin wordt gezegd dat het 3 weken kan duren, nou.. die 3 weken zitten er op en nog geen geld terug!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn geld terug krijg!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Planet sports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Planet sports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door triezzzze