Klacht: Geld niet teruggestort na twee maanden.

op 21 juli 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na twee maanden is reeds mijn geld van een booking die geanuleerd is niet teruggestort. het gaat om een bedrag van +300 usd. Na vier keer gebeld te hebben en twee mailtjes verstuurd te hebben nog geen resultaat. Medewerkers zeggen dat het binnen nu en 7 dagen gestort wordt echter is dit na twee maanden nog niet het geval.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terugkrijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ontevredenbookingcomklant