Klacht: Geen/verkeerde krant ontvangen

op 29 april 2017 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 4 weken tijd hebben wij twee keer de telegraaf ontvangen ipv de Gelderlander, en één keer helemaal geen krant ontvangen. Ontzettend vervelend! Met name omdat wij een zaterdag abonnement hebben. We betalen er netjes voor, dan wil ik ook graag een krant kunnen lezen op zaterdag!

Gewenste Oplossing:

Ik ben uiteraard tevreden als de (juiste) krant gewoon bezorgd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door djribbers