Klacht: geen telefoon gespreek mogelijk

niet 1900 op 21 november 2022 over EnergieDirect in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK vind het belachelijk dat ik niemand kan spreken via de telefoon om mijn probleem te bespreken want ik krijg zo’n belachelijk digital stementje en daar word mijn probleem niet gehoord en dan word de lijn verbroken. Ik krijg elke maand een overziet van mijn verbruik van stroom en gas maar daar klopt helemaal niets van maar daar kan ik dus niet terecht bij energie direct. Ik vind dit wel zo waardeloos en ik heb het al op verschilde manieren geprobeerd en op de site van energiedirect kom ik ook niet verder om dat die zo onduidelijke is. Ik zit er over te denk om naar een anderen energie leverancier over te stappen want met energie direct kom ik geen reet verder.

W.Marcelissen
Paukenlaan 141
5101AV Dongen

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik iemand van energiedirect kan spreken maar daar ben ik niet de enige in want ik hoor van veel mensen dat ze het een slechte zaak vinden dat energiedirect op deze manier aan het bezuinigen is want daar gaat energiedirect klanten mee kwijtraken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar EnergieDirect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door EnergieDirect in behandeling genomen

Bericht van EnergieDirect

1 jaar geleden - Goedemiddag, Fijn dat we elkaar zojuist hebben gesproken, hartelijk bedankt voor uw tijd en het prettig gesprek. Zijn er nog meer vragen dan hoor ik ze graag. Groetjes en een mooie dag gewenst, Laura I webcare energiedirect.nl

Alle klachten die gemeld zijn door niet 1900