Klacht: geen smart tv

benkl op 28 maart 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Philips 6000 tv met smart erop. Alleen deze werkt niet. Volgens Philips is mijn toestel verouderd. Deze is uit 2011 en dan verouderd !!!!!!! dat is toch niet normaal. Volgens Philips zit er niets anders op dan een ander toestel te kopen. Is er iemand die nog een andere oplossing weet

Gewenste Oplossing:

Wanneer de smart het doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door