Klacht: Geen reactie !!!

op 27 juni 2017 over Babyenkidsonline in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind januari een tafel met twee stoeltjes besteld en betaald, begin maart nog niks gehoord toen maar eens gebeld en het was onderweg, toen werd het april nog niks vernomen en weer gebeld, het was niet leverbaar ik moest gegevens achterlaten want diegene aan de telefoon vertelde dat ik mijn geld terug kreeg, ik zou door iemand anders terug gebeld worden wat nog steeds niet gebeurd is verschillende mails verders nog steeds geen geld retour !!! Het was notabene een verjaardags kado voor mijn dochter, ik ben zo boos !! Bellen gaat ook niet meer want de voicemail staat nog steeds op brand in het logistieke centrum Grrrrr….
Als ze niks laten weten ga ik verdere stappe ondernemen desnoods rijd ik er naartoe !!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn geld terug op mijn rekening staat !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Babyenkidsonline

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Babyenkidsonline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angela82