Klacht: Geen melding kosten lid worden wegenwacht

op 17 juni 2017 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door pech op de A7 werd ik benaderd door een wegenwachtmedewerker die mij wilde wegslepen als ik lid zou worden vd wegenwacht. Hij heeft nooit aangegeven wat dit zou kosten. Achteraf hoorde ik dat er 90 euro extra berekend wordt!!!! Bovendien ben ik weggesleept door de wegenwacht met een snelheid van meer dan 100 km per uur en dat terwijl remmen niet mogelijk was doordat mijn motor uitstond!

Gewenste Oplossing:

Geen abonnementskosten hoef te betalen en excuses vd anwb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cucugnan