Klacht: Geen levering

op 12 oktober 2017 over Shinywax.nl in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

25 september heb ik een bestelling gedaan bij deze webshop en nog steeds geen pakketje. Ik heb ze gemaild maar de mail werkt niet…. hmmm vreemd ze. Ik kreeg direct een standaard mail terug dat ik contact moest opnemen via Facebook dus ik heb dat gedaan. Nog steeds geen antwoord. Dus ik ben onderzoek gaan doen en zie er steeds vaker slechte berichten voorbij komen waarin mensen vertellen dat hun pakketje niet in aan gekomen terwijl ze wel hebben betaald. Dit bedrijf maakt veel reclame via Facebook en instagram. Ik heb een bestelling gedaan van 30 euro. Ik had verder ook geen onderzoek gedaan naar dit bedrijf maar had ik achteraf wel beter kunnen doen. DOM

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat het juiste product word geleverd of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Shinywax.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Joyceversluis