Klacht: geen geld terug ontvangen

op 13 juni 2017 over Zonzoo.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

site zag er goed uit, gratis opstuur formulier snel via de mail binnen. Volgende dag op de post en na 2 weken nog steeds geen geld en de 2 pogingen om een reactie te krijgen via de mail hebben nog niets opgeleverd

Gewenste Oplossing:

als bij mij het toegezegde bedrag op mijn rekening staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zonzoo.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zonzoo.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Dhr.0172

11 maanden geleden - Tot mijn vreugde is eind vorige week het geld gestort, jammer dat de communicatie minder is, een soort track en trace zou prettig zijn van de stand van zaken of snellere terugkoppeling via de mail, dan was dit hierboven niet nodig geweest

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr.0172