Klacht: geen contact gehad voor vliegticket cencel

op 02 augustus 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 2 dagen lang zo vaak gebeld en email gedaan maar lukt niet met eDreams contact omdat ik wil mijn ticket cencel .omdat England sommige plaats lockdown is.mijn book no-,,6680865144 flight no-fr 5682 airline J4mqss . kunt jullie mij doorgeven wat kan ik nu doen

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]