Klacht: Geen bezorging

op 14 juni 2021 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De afgelopen weken werden we herhaaldelijk getroffen door een niet bezorgde krant. Het initiatief, een digitale krant is zeker niet toereikend om dit gemis te compenseren. Bovendien puzzel ik graag en zijn de puzzels niet beschikbaar in de digitale editie. Graag zie ik een oplossing voor de niet bezorgde kranten.
Met vriendelijke groet Gerry Janszen

Gewenste Oplossing:

Zodra ik weer mijn krantje s 'morgens vroeg in handen heb ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerry Janszen