Klacht: Geen auto meer maar moet toch nog een heel jaar lidmaatschap betalen

Sandra Tholenaars op 17 januari 2013 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In begin december 2012 is mijn auto verkocht, nu vandaag 17-1-2013 krijg ik een herinnering van de betaling van mijn lidmaatschap. Door dat ik me auto heb verkocht ben ik helemaal vergeten de lidmaatschap te betalen/ op te zeggen. Vandaar dat ik gelijk gebeld heb met de ANWB toen kreeg ik te horen dat mijn opzeg termijn is verstreken, dat kan wel want je moet voor 14 november je lidmaatschap opzeggen, nu heb ik mijn auto in december verkocht en heb geen andere, moet ik toch betalen voor een heel jaar terwijl ik geen auto meer heb. Het antwoord van de ANWB is dat een wegenwacht service persoons gebonden is en daarom kan ik het niet meer opzeggen……..in 1 woord BELACHELIJK!!!!!

Gewenste Oplossing:

Het liefst betaal ik geen € 93,79 voor iets waar ik geen gebruik van maak en het voor een auto is die ik niet meer heb. Dit is gewoon weg stelen van je (ex) leden!!!!! De ANWB zou mij ook tegemoet kunnen komen door dat zij de ene helft voor hun rekening nemen ik het ander deel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door