Klacht: Geen afhaalbericht

op 27 juni 2017 over Alie-expres in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg via alie expres het bericht dat 2 pakketjes geleverd waren op 21-6 maar heb geen afhaalbericht door de brievenbus of iets gehad dacht ik wacht nog een paar dagen misschien komt het nog maar het is er nog steeds niet, en bij alie xpress staat dat het pakketje weer terug gestuurd is na de verkoper. Dus hoe zit dat nou want ik heb geen afhaalbericht niks gehad maar nu worden mijn 2 pakketjes dus weer teruggestuurd naar de verkoper..

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een bericht krijg dat ik mijn 2 pakketjes op kan halen .
De 2 pakketjes op screenshot daar gaat het over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alie-expres

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alie-expres nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brittenney