Klacht: geen aansluiting

koepdeviel op 19 januari 2015 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik zou een aansluiting krijgen voor het einde van december 2014, gezien Guidion gen plaats meer had werd ik telefonisch gevraagd of ik de afspraak door wilde zetten naar 2015, de datum werd gezet op 19 januari, wegens omstandigheden heb ik deze verzet naar de 22e.
later kreeg ik een voicemail met de melding dat de afspraak weer teruggeplaatst was naar de 19e en deze niet verzet kon worden.
ik heb toen wederom met Guidion contact opgenomen en er werd mij wederom de 22e aangegeven.
vanaf vanmorgen heb ik al geen internet of tv, nadat ik contact had opgenomen met Vodafone werd mij verteld dat de oude aansluiting vanaf vandaag was opgezegd en de nieuwe was opgeleverd, dit was bij jullie bekend. Na telefonisch contact met Guidion is de afspraak nu op 20-01 gezet. jammerlijk is de planning bij jullie niet geheel op de hoogte, er kan maar 1 maal een datum voor plaatsing worden aangegeven bij Vodafone, ik zit nu anderhalve dag zonder tv en internet, ik heb tijd vrij moeten maken en kosten gehad.

groet, Remco

Gewenste Oplossing:

ik zou graag zien dat Guidion met een tegemoetkoming komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Guidion in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Guidion een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Guidion

Heeft op 12 september 2017 om 10:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Allereerst onze excuses voor de late reactie. Omdat uw klacht intern is behandeld in 2015 is uw klacht niet beantwoord op klacht.nl.
Indien u verder nog vragen heeft dan horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Abdelilah Amakran van Guidion NEXT
E: [email protected]
T: 088 2000 100 (lokaal tarief)
W: https://www.guidion.com/

Openingstijden:
maandag 09:00 – 20:00
dinsdag 09:00 – 20:00
woensdag 09:00 – 20:00
donderdag 09:00 – 20:00
vrijdag 09:00 – 20:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten.

Alle klachten die gemeld zijn door