Klacht: Gebroken sigaretten.

op 13 september 2018 over JPS in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste JPS,

Ik heb afgelopen donderdag (6-09-2018) bij de benzinepomp in Luxemburg (Q8 Aire de Capellen) 2 sloffen JPS gekocht (van 6.25 30 stuks), totaal 16 pakjes (8 pakjes per slof). Bij het openen van het eerste pakje sigaretten heb ik nu al 4 sigaretten gevonden, waarbij als ik de sigaret pak de filter los is. De rest van sigaretten heb ik tot op heden nog niet open gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht graag dat mijn klacht serieus in behandeling wordt genomen. Ik weet tot op heden nog niet hoe de andere sigaretten er aan toe zijn, maar verwacht wel dat u met een oplossing komt voor dit probleem!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DidiDissel