Klacht: geblokkeerd account

op 20 juni 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account is geblokkeerd omdat ze vinden dat ik niet met mijn eigen naam en geboortedatum heb geregistreerd. Nu heb ik 2 id’s gestuurd maar volgens facebook is dat niet goed!! En kan ook helemaal nergens geen contact met ze krijgen. En op de mail reageren ze niet terug

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon dat mijn account weer beschikbaar is en ik er weer gebruik van kan maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wendystefan