Klacht: Geannuleerd, maar wel geïncasseerd! Terugbetalen ho maar!

op 09 september 2018 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hotel in Tel Aviv heb ik half juni 2018 geannuleerd. Daarvan heb ik een bevestiging ontvangen van booking.com. Het hotel incasseerde op 2906 van mijn creditcard het volledige bedrag en op 0408 nogmaals een bedrag.
Inmiddels is het half september en heb ik 2.5 maand later ondanks tig mailtjes en telefoontjes, aanschaf nieuwe creditcard en het slikken van een doos paracetamol nog geen cent terug ontvangen van booking.com. Waardeloos!! Onder het mom van hoogseizoen, is het geen reisorganisatie?!? Ligt nog op de afdeling betalingen, nog geen cent gezien. Pure diefstal.

Gewenste Oplossing:

Oplossing: handel de terugbetaling en klacht net zo snel af als er geïncasseerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Irma van den Brink