Klacht: fraude

op 18 september 2018 over Zilveren Kruis Achmea in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

https:www.google.comsearch?qachmeaieutf-8oeutf-8clientfirefox-b-ab inzake niet alleen agis menzis zilveren kruis declaratieoverzichten op laten maken voor achmea die kant nog wal raken om van twee walletjes in de sloot geholpen te worden door niet alleen met name de dienst sociale dienst en de dienst reintegratie .. inzake diskwalifikatie dienst reintegratie dienst sociale dienst (020) zijn er inzake 2012 – heden kosten gemaakt die kant nog wal raken .. inzake klacht tucht college en terug vorderen door – achmea ? – zilveren kruis graag specifikaties .. zilveren kruis is inmiddels op de hoogte om een bedrag van ten minste om en nabij de 50000 euro – bescheidenheid siert en wie het kleine niet eert terug te kunnen vorderen ware het niet dat inzake lafheid adelt niet alleen het eigen risico als legio goede slechte voorbeelden .. sedert niet alleen in verstreken tijd mei 2012 als gevolg van bewuste diskwalifikatie en derhalve dan ook uitsluiting onder het mom van zijnde een nieuwkomer – 26-05-1954 nieuwendammerdijk 377 nieuwendam – in oktober 2012 door de dienst reintegratie in opdracht van de dienst sociale dienst .. dank voor de aandacht en de hartelijke groeten ….

Gewenste Oplossing:

ik ben geen klokkenluider en dat ik moge duidelijk zijn inzake diskwalifikatie dienst reintegratie dienst sociale dienst (020) zijn er inzake 2012 - heden kosten gemaakt die kant nog wal raken .. inzake klacht tucht college en terug vorderen door - achmea ? - zilveren kruis graag specifikaties ....

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zilveren Kruis Achmea

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zilveren Kruis Achmea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anton groeneveld