Klacht: Fout geïnformeerd MediaMarkt Zoetermeer

op 26 mei 2017 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had met spoed een USB-c oplader voor een MacBook nodig, ik weet dat deze tegenwoordig met een kabel komen die los kan. Ik pak een USB-c 61W adapter doosje uit de kast maar kan niet herkennen of de kabel er ook bij geleverd wordt. Vervolgens zeg ik tegen de medewerker die op vr 26 mei tegen sluitingstijd in de Apple hoek stond: “Volgens mij zit hier geen kabel bij” terwijl ik hem de doos laat zien. “Ja hoor, die zit er bij” krijg ik als antwoord.

Thuis aangekomen maak ik de doos open en ja hoor, geen kabel aanwezig.

Gewenste Oplossing:

Excuses zou voldoende zijn, verspilde tijd krijg ik toch niet meer terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fabianfabian