Klacht: Folder aanbiedingen

op 20 mei 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde 19 mei 2020 uit de nieuwe folder die vandaag inging Vloeibare Handzeep (eigen merk ) Shortama, Puzzelboekjes en Tandpasta (Freshmint 2 voor 1,75). Ik ben naar 3 Filialen geweest. Naar Laan van Bol’es, Lange Kerkstraat en Hof van Spaland allemaal in Schiedam. Nergens te krijgen terwijl op 19 mei de folder inging???? Belachelijk wat heeft een folder voor zin bij jullie, want dit is nl niet de eerste keer dat ik voor niks kom. Ga voortaan maar naar een andere Keten.

Gewenste Oplossing:

Als alles goed op voorraad is

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lenie1957