Klacht: FB account onterecht uitgeschakeld

op 06 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook mijn account is, sinds vandaag, uitgeschakeld omdat men daar denken dat ik niet ben wie ik zeg wie ik ben.
Er zijn zat andere profielen die nep zijn en er zijn schijnbaar zat mensen die dezelfde naam als ik hebben en uitgerekend mijn account wordt geblokkeerd. Heb al twee keer een foto van mijn ID Kaart gestuurd, waar ik natuurlijk wel mijn ID nummer en sofinummer heb afgeschermd. Gaat ze geen niets aan. Zij willen alleen mijn volledige naam en geboortedaum, en een mail beantwoord waar WEER naar mijn volledige naam en geboortenaam wordt gevraagd

Gewenste Oplossing:

Dat mijn account per direct wordt ingeschakeld met verklaring waarom zij van menig zijn dat ik een valse naam heb opgegeven.

Alle klachten die gemeld zijn door Quando