Klacht: Nog steeds geen pakket binnen

Angela-21 op 06 december 2021 over Fashionnova.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 20 november een bestelling geplaatst en deze is verzonden, track and trace code erbij gekregen en een bevestingsmail dat mijn pakketje onderweg was. Er werd ingeschat dat hij er 1 December bezorgd zou worden, maar een dag voor bezorging bevriest de track and trace lijkt het wel.

Hij geeft aan dat het pakket in Nederland is en zegt Consignment received at the PostNL Acceptance Centre, echter wanneer ik PostNL vraag zeggen ze dat ze niks hebben binnen gekregen. Na 30 November komen er ook geen nieuwe updates meer. Heb RR Donnelley bericht gestuurd en krijg een snelle reactie terug van ik zal het voor u uitzoeken en morgen een update geven, inmiddels is het maandag en heb nog steeds niks terug gekregen van een update.

Fashion nova lijkt een standaard mail te geven met dat customs het 30 dagen vast kan houden, echter is mijn pakket niet in customs. Daarbij geeft Fashion nova aan dat hun niet verantwoordelijk zijn voor hoe lang customs een pakket vasthoud en krijg ik een

We have successfully reviewed your order and the great news is that your package has left our distribution center and is in transit. You can track the status of your order with the information below

voor de rest word er niet verder ingegaan op mijn klacht. Ik heb helaas nog een pakket van fashion nova onderweg…. maar samen heeft het een waarde van 100 euro wat ik blijkbaar gewoon kwijt ben. Nu weer een mail gestuurd naar zowel fashion nova als RR Donnelley.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen weten waar mijn pakket is en wanneer deze aankomt. Als mijn pakket kwijt is geraakt dan wil ik dat er een nieuw pakket word verstuurd met dezelfde inhoud die ik had besteld namelijk de spree dress in zwart maat S.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fashionnova.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fashionnova.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angela-21