Klacht: Factuur voor niet ingeleverd boek

op 24 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag kreeg ik een mail met in bijlage een faktuur voor een zogezegd niet ingeleverd boek. Dit boek is echter samen met de andere boeken ingeleverd. Nu kan ik echter geen mail terugsturen naar Iddink want het is een no reply adres. Hoe heeft de rest dit opgelost?

Gewenste Oplossing:

Graag creditnota voor de opgemaakte factuur aangezien het boek niet in ons bezit is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natalie Weymiens