Klacht: Facturen verkoop boeken

op 18 maart 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag voor mijn boekhouding facturen ontvangen met duidelijke bedragen inclusief enof exclusief btw of btw verlegd voor boeken en e-books die we via Amazon verkocht hebben. De overzichten die we nu ontvangen zijn ondoorzichtig, compleet chaotisch en voor een accountant niet voldoende.

Gewenste Oplossing:

Als ik ergens een factuur uit kan halen met daarin overzichtelijk de verkopen van onze boeken per land met daarbij behorende btw.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Digitalmoves