Klacht: Facebook uitgeschakeld wegens niet gebruiken van “mijn echte naam”

op 11 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik afgelopen vrijdag wilde inloggen, werd mijn toegang geweigerd. Ik kreeg een melding dat mijn naam blijkbaar niet echt zou zijn. Nu wil facebook dat ik mijn ID opstuur zodat zij mijn naam kunnen bevestigen, zodat ik opeens toch wel echt ben… Ik ga dit om verschillende redenen niet doen en vind ook dat niemand dit hoort te doen, wie weet wat er allemaal met je gegevens wordt gedaan.
Ik vind dit een erg grove actie van facebook waarbij ik me ook zeer gedscrimineerd voel. Ik heb al een mail verzonden naar facebook, maar natuurlijk krijg je daar geen reactie op.

Gewenste Oplossing:

Ten eerste zou ik het prettig vinden als mijn account opnieuw geactiveerd.

Aan de andere kant mogen ze van mij ook mijn account verwijderen, zodat hij voor niemand meer toegankelijk is, want ik blijf verschillende meldingen ontvangen en mijn ID ga ik dus echt niet opsturen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aa7