Klacht: facebook heeft mij onrechtmatig een blokade gegeven

op 07 april 2013 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

facebook heeft mijn onrechtmatig een blokkade gegeven en ik heb al een paar keer aangegeven dat ik het erg vind dat er iemand de naam van onze overleden dochter heeft aan genomen en op een avond als vandaag en morgen is het de herdenking van de holocast in israel en ik kan vanwege de blokade niet fatsoendelijk comminuseeren met fammlie daar dat noem ik anti semitischme

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als er eens naar mij geluisterdt word de blokade op heven en zorgen dat noa cohen dj spinners haar eigen naam gaat gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yvon cohen