Klacht: Facebook account uitgeschakeld ivm “valse” naam

op 09 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder dat ik een melding kreeg, werd mijn account uitgeschakeld want schijnbaar zou mijn naam niet echt zijn. Ik moest mijn naam invullen (2e naam heb ik niet ingevuld, want die gebruik ik niet op Facebook) en daarna moest ik ook nog een geldig legitimatiebewijs meesturen, zodat ze kunnen verifieren of mijn naam echt is of niet. Ik zit al een aantal jaar op Facebook en nu ineens gaan ze controleren? Ik heb nog steeds geen antwoord gekregen en vind dit ronduit belachelijk! En dan durven ze me ook nog een meldingsmail te sturen, want ik zou sommige meldingen van mijn vrienden niet hebben gelezen… Ja gek he, ZIJ hebben mijn account UITGESCHAKELD!

Gewenste Oplossing:

Zsm mijn account weer aan mij teruggeven

Alle klachten die gemeld zijn door Blocked