Klacht: facebook account geblokkeerd ivm valse naam

op 16 juli 2012 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer een week geleden is mijn facebook account zonder enige waarschuwing geblokkeerd omdat ik mijn achternaam niet geheel gebruik ik. Ik moet een kopie van mijn paspoort opsturen dan zouden zij gaan kijken en oplossen. Alleen het gedeelte waar mijn naam opstaat heb ik gekopieerd en het formulier ingediend. Maar tot op heden heb ik niets van hun gehoord. 1. van ik belachelijk dat zij zonder een waarschuwing dit gaat blokkeren 2. vind ik nog belachelijker dat ze om een kopie van ID vragen. Wil je nu zeggen dat de rest wel allemaal hun echte voor- en achternaam gebruiken?!! Hoe dan ook reageer dan op z’n minst dan op de formulieren die ingediend worden. Ik begrijp niet dat zo’n succesvol bedrijf zo’n belachelijk slechte service hebben. Van mijn part verwijder je dat hele account. Wat ik niet vind kunnen is dat ik zelf niet bij mijn eigen account kan, maar hij staat nog wel actief voor anderen…..

Gewenste Oplossing:

een reactie op mijn ingediend formulier en mijn account weer deblokkeren.

Alle klachten die gemeld zijn door rarara