Klacht: Ernstige buikloop en agressie-aanvallen

Eyehate op 29 maart 2018 over Eyelove Brillen in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dagelijks word mijn humeur vreselijk vergald door het geblèr van die mislukte zogenaamde Topper ( Flopper) genaamd Froger. De sfeer in huis en op het werk is ernstig verziekt. Hoe stom kun je zijn als bedrijf om deze kwelgeest je naam te grabbel te laten gooien. Eerst Jan Smit en nu Froger…..

Gewenste Oplossing:

Als mijn diaree stopt....

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Eyelove Brillen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Eyelove Brillen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Eyelove Brillen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Eyelove Brillen

Heeft op 30 maart 2018 om 08:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte

Allereerst danken wij u dat u de moeite heeft genomen om ons te laten weten wat u van onze reclame vindt. We hadden natuurlijk liever gelezen dat u de commercials wel leuk zou vinden, maar we begrijpen dat onze nieuwe reclame niet bij iedereen in de smaak valt. Het is in ieder geval niet onze bedoeling om vervelende reclames te maken. Wellicht mogen we van de gelegenheid gebruik maken om uit te leggen waarom we hebben besloten om televisiereclame te maken. We zijn in 2010 met Eyelove begonnen, omdat we vinden dat een mooie en goede bril niet duur hoeft te zijn. Ook geloven we in vaste prijzen, bij ons zijn er dus geen verrassingen aan de kassa. U betaalt bij ons niets extra voor een oogmeting, ontspiegeling van de glazen en een kraswerende laag. Inmiddels hebben we ruim een half miljoen klanten mogen verwelkomen, echter merken we dat nog niet iedereen ons kent, vandaar dat we hebben besloten om tv-reclames uit te zenden. Uiteraard hopen we ook u een keer te mogen ontmoeten in een van onze verkooppunten.
Vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet,

Klantenservice

Eyehate

Heeft op 30 maart 2018 om 08:38 geantwoord

Deze reclame schrikt juist af. Zal zeker geen bril kopen bij Eyelove. Andere opticiens zijn juist een andere weg ingeslagen. Humor, daar gaat het om. Zonder bekende Nederlanders!!!!.

Alle klachten die gemeld zijn door