Klacht: Een contract afgesloten. Drie klantnummers op mijn naam.

op 12 oktober 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27-02-2016 ben ik de Media Markt ingelopen voor een abonnement voor een Iphone 7. Thuis aangekomen werkte de simkaart niet .Omdat mijn 06 nummer ook het nummer was van een zakelijke klant van Vodafone. Zes weken later kreeg ik pas een nieuwe simkaart. Ondertussen was ik wel zo slim om gewoon de rekeningen te betalen. Het heeft twee maanden geduurd voordat het eerste contract van mijn naam af was. Sterker nog ik kreeg er drie klantnummers op mijn naam voor terug. En ze staan nog steeds op mijn naam.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de twee klantnummers die op mijn naam staan verwijdert worden na acht maanden.En de bedragen die bij een van de klantnummers staan verklaart worden.??????????

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Caitlin27