Klacht: Vies en onprofessioneel.

chantaljansen73 op 10 mei 2018 over Dunyahammam Rotterdam in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag voor het eerst met mijn stiefdochter op pad naar deze Hamam. Een Moederdag cadeautje. Het begon al bij het betalen; we hadden de bon via vakantie veilingen en deze kon al niet vanaf onze telefoon worden gebruikt…. de receptioniste was nogal onpersoonlijk en heette ons niet eens welkom. Daarnaast was wat ik allemaal erbij wilde de helft niet mogelijk, al stond het wel op de folder, en kon ik niet pinnen en dat met deze hoge bedragen. Ik wilde een voetmassage en ze keek me aan of water kon branden… niemand wilde dat… maar goed, €70 betaald en ik kon met mijn stiefdochter naar binnen. Kregen een lauwe muntthee en weer was die vrouw weg. We wisten niet eens waar we heen moesten… na een korte uitleg omkleden en de kluisjes gebruiken. Mevrouw liet de deur maar even open terwijl wij daar ons in badkleding hesen wat erg ongemakkelijk was. Verder was de grond verschrikkelijk vies; haren etc overal. 1 toilet ( van de 2 ) was defect en de ander had geen toiletpapier … later overstroomde
Deze ook nog voor het complete plaatje. De kluisjes waren zowel vol roest, zonder sleutels, en goor zodat ik eigenlijk al met moed in mijn schoenen verder ging….

Blaadje in de hand door de douche heen( blaadje dus zeiknat) naar de natte ruimte. 1 ruimte zonder echte chillplek. Massage tafel in het midden met een handdoek ( en die bleef de hele middag liggen. Ja ook ik kon erop) en een steen in het midden. Wij zitten….. zagen dat er een massage werd gegeven waarbij zelfs je borsten werden meegenomen… ongemakkelijk als dit je eerste kennismaking is…

Scrub was heerlijk, maar wel allemaal met hetzelfde washandje. Hoe laks de gastvrouw hoe hard de dame die alle massages en scrubs moest doen. Alles alleen! Lieve dame die ook nog eens de toko moest schoonmaken. Doordat ze niet op alle plekken tegelijk kon zijn, gleed ik nog uit onder de douche vanwege alle olie ed op de grond. Ik ben rug en nekpatient en heb dus met duizelingen de tour afgemaakt. Nogmaals de dame binnen werkte keihard, hield me vast en gaf me tot slot de massages ….
Ontspanningmassage van 20min, hoofd massage, 10min en voetmassage ook 10 min: samen 40 min zou je denken. Maar na een kwartier was ik klaar. Daarna douchen etc. Gastvrouw was al weg dus drinken moesten we bij de buren halen. Voordeur zaten de sleutels in en was op slot. Dus zonder een “ is het u bevallen” zijn we weer ruim een uur terug gereden..: wel met een babyhuidje, maar geen €70 waardig! Een beetje privacy af en toe zou fijn zijn maar die hygiëne is vies! Echt vies! Je zit echt tussen andermans huidschilvers en haren. Alles is ouwe troep en gedateerd. Ik vind een restitutie wel op zijn plaats! Was niet meer dan €25 waard!

Gewenste Oplossing:

De vrouw die de massages deed was echt een kanjer en keiharde werkster!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dunyahammam Rotterdam over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door