Klacht: Dreiging met incasso

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ls. Ik heb bij Dermasupreme een proefpakketje besteld ad 5,95
Ik ben zelf 81 jaar dus geen gebruiker om rimpels weg te werken, ik heb dit proefpakketje niet geopend, maar weggegeven aan een jongere vriendin.
Op 11 April ben ik op reis gegaan en op 22 April weer teruggekeerd.
Op 23 April heb ik mij bankrekening bekeken en ik ontdekte dat Dermasupreme 79,95 euro van mijn rekening had afgeschreven zonder mijn toestemming. Op die zelfde dag kreeg ik van mijn buurvrouw de post, die zij voor mij gedurende mijn afwezigheid had verzameld met daarbij een pakje van Dermasupreme, ik heb dit pakje op 25 April onmiddellijk teruggestuurd en een e-mail aan het bedrijf gestuurd, dat ik geen belangstelling heb voor hun producten.
Het antwoord was, dat ik te laat het pakje heb teruggestuurd en nu begint dit bedrijf met aanmaningen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik niets meer verneem van dit bedrijf, hoewel zij zelf met smerige methodes, de klant in de val laten lopen, dreigen zij nu met de wet in de hand deze 79,95 van mij te incasseren.Wet WIK 2012
Mijn klantnummer is 151820 en de factuur 15442569

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Derma Supreme over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Derma Supreme in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door jvelthuis1