Klachten over Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Deze supermarktketen heeft 50 winkels door het hele land. Het is dan ook niet zo... Lees meer >

51% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 3 van 10 Supermarkten

51%
366 klachten gemeld
44 openstaande klachten
135 klachten in behandeling
187 klachten opgelost
5.1 /10
172 stemmen
172

Tijdslijn

Beste lezer, Vorige weekend cerse pizzadeeg met potje tomatensaus gekocht, merk tante Fanny. Met een houdbaarheidsdatum van 30-9. Afgelopen weekend was het al oktober en ik ga niet al mijn boodschappen na of het de juiste houdbaarheidsdatum heeft. Graag een reactie hierop. Met... Lees meer

Ik heb onlangs een stofzuiger gekocht bij het filiaal in Markelo. Echter mijn dochter had er ook 1 gekocht dus had ik er twee. Omdat ik in Rijssen moest zijn wilde ik daar de stofzuiger terug brengen. Verpakking was niet geopend... Lees meer

Dirk van den Broek reageert niet op klachten

Klacht van op 03 oktober 2018 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Schandalig brutaal geholpen door een cassiere (Rotterdam, Pinkstraat) die achter de kassa zat te bellen in een vreemde taal. Boodschappen werden dubbel gescanned, wisselgeld klopte niet en als Dirk bonusaanbieding dus een ontzettend grote mond. 10 dagen geleden via de... Lees meer

Verberghe leverworst

Klacht van op 03 oktober 2018 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Ik koop al jaren de rechte Verberghe leverworst van 500 gram,iedere ochtend krijgt mijn hond een plakje door zijn brokjes.Altijd goed te snijden en te verdelen in kleine blokjes.....tot deze week,uiterlijk is er niets veranderd,van binnen des te meer,het is... Lees meer