Klacht: Digitale onbereikbaarheid

op 27 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van Iddink ontving ik een rekening en aanmaning ofschoon ik al betaald heb. Via de telefoon kon ik niet geholpen worden. Digitaal kon dit evenmin, omdat ik dan de account van onze dochter zou moeten wijzigen. Hiertoe ben ik niet bereid. Mij werd het e-mail adres waarop ik Iddink zou kunnen bereiken geweigerd. Een bedrijf zou anno 2017 toch minimaal via de e-mail bereikbaar moeten zijn.

Gewenste Oplossing:

Verschaffen van een e-mailadres waarop ik mijn gegevens kan verstrekken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pieterst