Klacht: diameter afzuigbuis voor de afzuigkap

op 13 juni 2016 over Keuken Kampioen in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

dat ze bij de keuken kampioen geen afstandmaten doorgeven voor de afzuigkap om daarvoor niet verantwoordelijk voor te zijn kan ik me voorstellen .Maar het is toch heel normaal dat de diameter van de buis waar de afzuigkap op aangesloten wordt even te vermelden.deze diameter was niet aangegeven op het leiding schema.Bij keuken kampioen verwachten ze dat je zelf de technische gegevens van de apparatuur die in je keuken komt maar even bestudeerd.Het probleem is nu dat er een buis van 110 cm in zit dit had 150 cm moeten zijn. Ik heb nu een afzuigkap die maar de helft van zijn capaciteit levert .er moet een nieuwe buis in maar bij de keuken kampioen in Den Bosch willen ze niet meewerken.Ik vind het niet reëel om de fout bij mij neer te leggen.

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als mijn afzuigkap 100% werkt dus een nieuwe buis er in .ik vind dat keuken kampioen mij daar in tegemoet moet komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Keuken Kampioen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Keuken Kampioen in behandeling genomen

Bericht van Keuken Kampioen

2 jaren geleden - Beste meneer/mevrouw van Deursen, Excuses voor deze vervelende situatie. Ik ga navraag voor u doen wat wij voor u kunnen betekenen en zorg ervoor dat u hier een terugkoppeling over krijgt. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Keuken Kampioen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Keuken Kampioen

Heeft op 20 juni 2016 om 10:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer / mevrouw van Deursen,

Ik heb zojuist vernomen dat mijn collega van de service telefonisch contact met u heeft gehad en de situatie is besproken. U heeft aangegeven de situatie in uw keuken zelf op te lossen. Mochten we u in de toekomst nog van dienst mogen zijn vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Thomas - Webcare Keuken Kampioen

Heeft op 20 juni 2016 om 15:03 geantwoord

Er is helemaal niets opgelost !!! Klantenservice van KeukenKampioen heeft gebeld en gezegd dat: \"de verkoper had inderdaad de juiste diameter in moeten vullen op het leidingschema\" MAAR: \"de klant heeft zélf onderzoeksplicht\" met andere woorden: zoek het zelf maar uit! Maar als je niet weet dat je iets moet gaan onderzoeken ( je gaat er vanuit als diameter niet ingevuld is, de huidige aansluiting goed is) ga je ook niet verder zoeken. Het meisje aan de telefoon heeft dus geen oplossing geboden, alleen meerdere keren herhaald dat ze niets voor ons kon betekenen. Dus ZEKER NOG NIET OPGELOST !!! Hoor graag een échte oplossing van jullie, Thomas !

Alle klachten die gemeld zijn door lijmer