Klacht: Whiskas Tonijn

Toon Duwel op 19 januari 2014 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren zijn we vaste klant bij de Deka markt in Hillegom wij hebben 2 katten die al jaren niets anders eten dan Whiskas Tonijn ander brokken eten ze gewoon weg niet. Deze brokjes zijn al ruim 6 weken niet aanwezig in de winkel We hebben al meerdere malen een verkoopmedewerker aangesproken met de vraag waarom deze brokjes er niet waren.Met het antwoord tijdelijk niet leverbaar. Terwijl het bij de Jumbo wel volop te verkrijgen is daar we allebei werken hebben we geen zin om naar meerdere winkels te gaan.Dus de rest van de boodschappen halen we nu ook bij de Jumbo.Wij vinden de Dekamarkt nog steeds een fijne winkel maar helaas door zo een kleinigheid zijn we nu naar de Jumbo uitgeweken.

Gewenste Oplossing:

Dat er gewoon weer whiskas Tonijn brokjes weer verkrijgbaar zijn.Zo dat we weer alle de boodschappen bij jullie kunnen doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dekamarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dekamarkt nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Dekamarkt

9 jaren geleden - Op dit moment is er voldoende Whiskas brokjes, tonijn in het schap. Het is eigenlijk ook nooit uit het assortiment geweest. Bedoelt u misschien toch een ander product? Vraagt u in de winkel even naar Erik Koning. Hij kijkt graag even met u mee.

Alle klachten die gemeld zijn door