Klacht: deblokkeren sim kaart

op 15 januari 2014 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

er is geen enkele medewerker bij de klantenservice werkt die weet wat het protocol van jullie bedrijf is. een sim kaart laten blokkeren was geen enkel probleem maar het ongedaan laten maken is nog al wat werk. ik heb al 3 keer teruggebeld eerst schepen ze me af dat ik niet voor mijn vader mag bellen ik moet een klanten nummer hebben die heb ik nu en ze had al een aantekening gemaakt dat het toestel weer gevonden was en dat ik terug zou bellen dan was het zo gepiept was het antwoord. ik bel terug met het klanten nummer en wat krijg ik te horen dat ik niet voor mijn vader mag bellen dat moet hij zelf doen. nou kunnen jullie me wat drie keer laten bellen voor 45 cent per gesprek hoe vaak moet ik daarvoor nog bellen.

Gewenste Oplossing:

dat er iemand zit die weet wat je wel en wat niet mag maar niet bij de een wel en bij de ander niet laat de telefonistes duidelijk zijn. dan had ik me de moeite bespaard.

Alle klachten die gemeld zijn door hennie1234