Klacht: Schietpar­tij én autobrand op zelfde adres in Apeldoorn,

Apeldoorn306 op 29 november 2022 over De Stentor in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo dit is al de 2e x dat er onjuiste informatie word verstrekt in het openbaar ik ben de bewoner van de holtrichtersveld. Maar door al jullie onjuiste informatie worden wij aangekeken als criminelen. waar wij compleet buiten staan. en ook niks te maken hebben met onderwereldoorlog. Ik hoop op begrip dat dit verwijderd of aangepast gaat worden! In de vorige advertentie werd aangegeven vlak voor schietparij camera’s opgehangen? Van wie komt die informatie wij hebben al 4 jaar cameras aan onze woning. Ook staat er in de advertentie dat wij 2x woning brand hebben gehad. Dit is gekomen door kortsluiting van liander. Ik vind dit ongepast dat dit ook weer word terug gehaalt in de krant. Zodra er geen oplossing komt doe ik aangifte wegens valsheid ingeschriften en ga ik er een jurisiche zaak van maken!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de adverentie word aangepast of verwijderd! Ook de vorige (vlak voor incident camera's ophangen we wisten dat er wat kwam) waar komt die informatie vandaan? Wij worden zwart gemaakt op t nieuws en dat mag niet

Ook wil ik dat het bericht van marktplaats verwijderd word dit is prive dit valt onder privacywet ook hiervan word aangifte gedaan als dit niet teruggedraait/aangepast word.

Ik zie geen oplossing om dit recht te krijgen het staat in de krant. Ik ga hiervan een juridische zaak starten en aangifte doen wegens privacywet. Valsheidingeschriften. En onjuiste informatie verstrekken. Wij worden in het negative daglicht gestelt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Stentor

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Stentor nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Apeldoorn306