Klacht: Creme nog steeds niet ontvangen en denk dat het ook nooit gaat komen

op 27 december 2017 over Fruugo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een creme besteld via Fruugo en betaald. Ik kreeg een bevestigings mail van Fruugo en daarna niets meer gehoord. Dit is nu een maand geleden. Dit naar Fruugo gemaild, maar die sturen dan terug dat je contact op moet nemen met de retailer. Ik weet niet eens wie dat is, ik heb het bij Fruugo besteld. Track en Trace code geeft aan dat er geen pakket is.
Ik ben bang dat ik mijn creme nooit ga krijgen en mijn geld weg is.
Ik voel me zo belazerd en opgelicht!

Gewenste Oplossing:

Als ik of de creme krijg of mijn geld terug krijg.

Alle klachten die gemeld zijn door Lindavoeltzichbelazerd