Klacht: Contant betalen

op 21 maart 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er mag bij jullie niet meer contant betaald worden begrijpelijk maar wat mij dan vervolgens wel verbaasd dat als er teveel berekend wordt er wel contant terug betaald wordt vanuit de kassa omdat er via de pin niet terug betaald kan worden volgens mij slaan jullie nu volledig de plank mis

Gewenste Oplossing:

Dat er ten alle tijden ook contant betaald kan worden of zorgen dat er via de pin geld terug gestort kan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]