Klacht: Condens droger Samsung

op 08 oktober 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vier jaar geleden een condens droger gekocht van het merk Samsung, nieuwe prijs was 999 euro. Hij zou minimaal 10 jaar met gemak doorkomen. Beste koop ooit zei de verkoper nog en ik zou absoluut zijn waarde eruit halen. Ik heb alleen maar ellende met het ding. Twee jaar geleden al de motor moeten laten vervangen, kosten 500 euro! Nu maakt hij sinds enige tijd weer een hoop kabaal, durf hem niet meer te gebruiken, maar ook vrees gezien de kosten die het mij weer zal brengen. Duurkoop is niet altijd de beste koop.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een nieuwe heb zodat ik wel minimaal 10 jaar onbezorgd kan drogen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NietbNietblijermee