Klachten over Collect en Deliver

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Collect en Deliver zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Koeriersbedrijven en post

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Zij versturen facturen die niet terecht zijn. Geven aan alles uit te zoeken, maar geven doodleuk hun factuur aan een incassobureau. Kortom webshops ga niet in zee met Collect en deliver. Een uitermate onbetrouwbare partij. Lees meer

Pakket verwacht op vrijdag, wordt niet geleverd. Gebeld, klantenservice zegt dat pakket is omgelabeld van PostNL naar DPD, volgende ochtend heb ik daar gegevens over.Volgende dag; geen gegevens, geen pakket. Weer gebeld. Klantenservice heeft geen idee waar mijn pakket nu... Lees meer

Op de dag dat mijn paketten (2 inmiddels) geleverd zouden worden verschijnt er een uitroepteken bij de status van uitlevering op de track en trace pagina.Het eerste pakket werd die dag niet uitgeleverd. Ik bellen met de klantenservice: zij weten... Lees meer

Maandag 30 april kreeg ik via Kempers Schoenmode een track en trace nummer van Collectdeliver. Omdat het niet bezorgd werd, heb ik gebeld. Medewerker zou mij terugbellen als hij meer wist. Nooit gebeld. Via Kempers uiteindelijk op vrijdag gehoord, dat... Lees meer

Pakket zogenaamd afgeleverd

Klacht van op 12 april 2018 over Collect en Deliver in de categorie Koeriersbedrijven en post

Gisteren zou ik tussen 9 en 17.00 een pakket binnenkrijgen brievenbuspakket. 17.45 gebeld of die uberhaubt nog binnen zou komen, ze zouden mij bellen. Na 5 minuten schiet het scherm van track en trace ineens op zending vertraagd duurt een... Lees meer