Klacht: Chauffeur heeft geen zin om naar de voordeur te lopen

op 04 november 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een bestelling online geplaatst en de desbetreffende webwinkelier gebruikt de diensten van DPD.
Nu heb ik al de derde keer meemegaakt dat de chauffeur een briefje “niet thuis” in de bus gooit en vertrekt terwijl ik gewoon thuis ben. Het is 20 meter naar mijn voordeur maar dit is al de derde keer dat ik dit meemaak met DPD.

Nadat ik de chauffeur weg zag rijden heb ik gelijk DPD gebeld.

Ik vroeg of de chauffeur terug kon komen. Antwoord “Nee”
Ik vroeg “Wat dan?” Antwoord : “We geven dat aan het depot door”

Ik vroeg wat ik daar nu aan had en kreeg een zwaar geirriteerdre reactie van de dame “Ik heb het idee dat u niet tevreden bent met de geboden oplossing”

Ik zei, “Nee natuurlijk niet, wat heb ik hieraan ?”

Reactie “Ik kan niets meer voor u doen, goedemiddag…”

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weet waarom de chauffeur van PDP te lui is om zijn / haar werk te doen.

Reactie van de melder van de klacht MikeHermes

1 jaar geleden - Vanavond om 19 uur stond ineens een chauffeur van DPD voor de deur met mijn pakket. Op mijn reactie "Ik had niet meer verwacht dat er iemand zou komen" zei hij "Nee, ik ook niet... Hier is uw pakket" Als we even de manier waarop vergeten kan ik toch in ieder geval zeggen dat ik mijn pakket alsnog heb ontvangen Mike Hermes

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door MikeHermes